Quan la castanyera pica a la porta

Quan la castanyera pica a la porta

Quan la castanyera pica a la porta, més val que tinguem tot llest per retre-li l’homenatge que es mereix (que es mereix…el teu petit!).

Si el tema t’agafa desprevingut, et veuràs taral·lejant incòmodament el HIT de “La Castanyera” intimidat per la mirada penetrant del teu oient, mentre t’escolta amb atenció, a l’espera que sigui la millor versió del “temasso” que mai ha entrat per les seves orelletes. Per a tots nosaltres, hem preparat la solució que estàvem esperant en candeletes: hem creat una imatge perquè pugueu tenir ben a la mà descarregant-la: la podeu descarregar al mòbil i “desenfundar” ràpid abans que ningú se n’hagi adonat.

 

La castanyera: Quan ve el temps de menjar castanyes, la castanyera, la castanyera, ven castanyes de la muntanya a la plaça de la ciutat. La camisa li va petita, la faldilla li fa campana, les sabates li fan cloc-cloc i en ballar sempre balla així.   Quan ve el temps de collir castanyes, la castanyera, la castanyera ve contenta de la muntanya amb la cistella penjada al braç. La camisa li va petita, la faldilla li fa campana, les sabates li fan clo-clo, i al ballar sempre gira així.

Per si encara no l’heu sentit mai, o no recordeu com feia la melodia, inserim un vídeo amb contingut educatiu extra sobre les castanyes. Sense més dil·lació, tot l’equip de Tanaka Teatre us desitjem una magnífica castanyada plena d’alegria, panellets i temps per compartir amb qui més us estimeu!!!!

 

Ai aquesta tardor… que per molts passa tant ràpid… que quan obrim els ulls ja és Nadal, i quan els tanquem somiem en vacances i gelats…
Tanaka Teatre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *