Setmana Europea de la Prevenció de Residus 19-27 de Novembre

Setmana Europea de la Prevenció de Residus 19-27 de Novembre

Del 19 al 27 de Novembre se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, setmana en la qual es pretén conscienciar de la necessitat de replantejar diverses accions, actituds i maneres de fer envers el consum, el reciclatge i la reutilització.

En cada edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus es promou la celebració d’actes comuns a tot Europa, basats en una mateixa metodologia i amb l’objectiu comú d’augmentar el seu impacte real en la prevenció de residus.

http://residus.gencat.cat/es/ambits_dactuacio/prevencio/setmana_europea/dies_tematics/

Enguany, el dia temàtic triat és el 19, dissabte, quan es realitzaran la major part d’activitats relacionades amb la prevenció de residus, i altres aspectes clau en l’engranatge de la sostenibilitat i la cura del medi ambient.

Des de Tanaka Teatre us convidem a participar d’aquestes activitats amb tota la família, compartir informació i conscienciar a les persones que ens envolten, grans i petits!

A continuació inserim algunes infografies, cartells i vídeos sobre la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, però en aquest enllaç podeu trobar més materials educatius, divulgatius i accions per als comerços.


les-3r-residus
dia-tematic-residus-ewwr-2016

Fonts i enlaços:

WWW.EWWR.EU

http://www.ewwr.eu/en/support/prevention-thematic-days

Espectacle relacionat amb el reciclatge, sostenibilitat i comerç de proximitat de Tanaka Teatre: LA BOTIGUETA

La botigueta - tanaka teatre - sostenibilitat - consum responsable

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *