Pam a Pam, el mapa del consum responsable i de l’Economia Solidària

Pam a Pam, el mapa del consum responsable i de l’Economia Solidària

Dediquem aquest post a la projecte de sostenibilitat “Pam a Pam“, un mapa col·laboratiu que mostra iniciatives de economia solidària i consum responsable que et mostra les alternatives econòmiques que tens a prop de casa teva. Una iniciativa de SETEM i la XES per transformar el teu entorn a partir de la cistella de la compra.

El mapa incou 12 tipus d’iniciatives que es poden trobar al mapa: habitatge, vestir, educació, alimentacio, assessorament, finançament, comunicació i tecnologia, espais i xarxes, vestir, cures, oci i cultura.

Us convidem a participar en la seva plataforma com a usuaris i compartir aquesta gran idea per difondre i geolocalitzar les possibilitats de consum responsable.

pam a pam, mapa de l'economia solidaria i consum responsable

Per cert, si us interesa compartir l’esperit verd i responsable amb tota la familia, el proper 24 de Desembre a les 17:15 a la Plaça Catalunya de Barcelona, us convidem a descobrir l’espectacle “La Botigueta” de Tanaka Teatre, que hem creat  per conscienciar als mes petits sobre la importancia de comprar responsable, reciclar, reutilitzar i valorar els productes de proximitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *