L’espectacle sobre consum responsable “La Botigueta” arriba a Plaça Catalunya

L’espectacle sobre consum responsable “La Botigueta” arriba a Plaça Catalunya

El pròxim 24 de Desembre a les 17:15 h la companyia de teatre i titelles per a públic familiar Tanaka Teatre realitzarà l’espectacle “LA BOTIGUETA” a la Fira de Consum Responsable de Plaça Catalunya, Barcelona. Entrada Gratuïta.

LA BOTIGUETA té com a objectiu que famílies i infants prenguin consciència de la necessitat de replantejar les dinàmiques de consum per construir una societat més sostenible amb consumidors conscients i responsables. També posa sobre la taula altres aspectes relacionats amb el reciclatge i el comerç de proximitat.

L’escenari es transformarà en botiga per conscienciar als més menuts sobre el valor dels productes i l’impacte que causen al medi ambient i a la societat.


Sinopsi:

A la botigueta de l’Amàlia es ven de tot: verdures, cafè, llegums a granel, pots de conserva, productes gourmet, begudes, roba, complements, electrodomèstics i allò que mai  t’imaginaries que pots comprar en un mateix establiment. Tot de clients estrafolaris necessitaran la teva ajuda i la de tot el públic per descobrir allò que s’amaga rere de cada producte i el que cal saber per fer una bona compra i quedar-ne satisfet. I és que Ca l’Amàlia no és una botigueta qualsevol, perquè entre les caixes i pots del magatzem s’amaguen sorpreses i un munt de personatges que semblaven adormits. Podrà la botigueta seguir oberta gaire temps? Aguantarà la competència de les grans companyies i multinacionals? Suportarà l’Amàlia les extravagàncies els seus clients? I podrà  controlar el caràcter dels productes que ven quan aquests cobren vida?

Atreveix-te a entrar a la seva botiga màgica i diverteix-te aprenent els drets i deures dels consumidors per convertir-te en un comprador amb superpoders!

Nota: Les situacions més inversemblants d’aquest espectacle són basades en fets reals.

Duració: 55minEdat: 6 a 12 anys

La botigueta - tanaka teatre - sostenibilitat - consum responsableMés informació sobre l’espectacle LA BOTIGUETA

Segueix-nos a les xarxes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *