Tiretades

Tiretades

Aquest diumenge participem al TIRETADES per ajudar els infants ingressats en hospitals.

Tots hem tingut persones properes ingressades, i sabem que les llargues estades a l’hospital no són gens agradables i suposen un trencament respecte la rutina i la vida social, a part del que ja suposa estar malalt. I quan qui està ingressat és un infant, la família sap prou bé que tenir un entorn agradable encara és més important. Per això existeixen accions que ajuden a fer aquest procés més suportable com per exemple les Tiretades.

Les Tiretades, són accions amb arts plàstiques, complementades amb altres disciplines com la música, el teatre o l’escultura, adaptades a les diferents edats i necessitats i amb estreta col·laboració del personal sanitari i educatiu. A través de l’art, la potenciació de l’autoestima, d’una banda, i el canvi de percepció de l’hospital com un lloc estrany o fins i tot hostil, de l’altra, propicien una estada més agradable i una actitud saludable envers la malaltia que té un efecte beneficiós en la recuperació dels pacients.

Tiretades_definicio

Darrere d’aquesta iniciativa hi ha ART & COOP, una cooperativa de treball d’iniciativa social, i la FUNDACIÓ LA RODA, una entitat compromesa amb l’educació i els valors que aporten el lleure, la cultura, l’esforç i el treball en equip, i amb qui treballem sovint.

I què hi pinta Tanaka Teatre en tot això? Doncs que aquest diumenge a les 18:30h serem al Teatre El Coro de Sentmenat per recaptar recursos per a finançar aquest projecte tan interessant.

Volem que coneguis iniciatives com aquesta i també animar-te a venir aquest diumenge a posar el teu granet de sorra. Véns?

tiretades_tanaka_teatre_sentmenat

 

Fonts: Tiretades

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *