La Mostra d’Igualada

La Mostra d’Igualada

Per a Tanaka Teatre el bon temps significa vàries coses: l’inici de la temporada de bolos a l’aire lliure, un color més saludable a les cares de les actrius, la fi dels refredats i les veus rogalloses, i que aviat serà La Mostra d’Igualada!

Aquest any es celebra la 26a edició d’aquesta Fira, i com sempre s’estrenaran un munt d’espectacles per a públic infantil i juvenil. Del 16 al 19 d’abril ens retrobarem amb els companys de professió, amb distribuïdores i programadors, i coneixerem gent fantàstica que, com nosaltres, està lluitant dins d’aquest món del teatre per a tots els públics.

Però no només s’hi veu teatre a La Mostra. També hi ha espectacles de dansa, música o circ, que omplen els carrers, les places, els teatres i altres espais d’Igualada. Per als professionals és una oportunitat per fer negoci (per exemple a l’espai de La Llotja) i de participar en presentacions o en trobades amb programadors i productors. I per al públic, és un espai idoni per veure espectacles abans que ningú i a bon preu o gratuïts. Però sobretot, són quatre dies de festa amb sorpreses constants, i si fa bon temps, hi passareu una jornada divertida amb tota la família.

Aquest any Tanaka no hem presentat cap espectacle, però tot i així, us recomanem a totes les mares, pares, tietes, oncles, avis i àvies que us emporteu els més petits cap a Igualada i que visqueu l’ambient de teatre que s’hi respira a cada cantonada.

Ens veiem a La Mostra!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *