La meva feina és màgica

La meva feina és màgica

Avui us presentem una de les actrius de la companyia. És l’Ariadna Pastor, que col·labora amb Tanaka Teatre des del 2015 com a actriu dels espectacles Bon ProfitContes de Nadal de les germanes BaldufaLa botigueta i Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa.

Ara tancarem els ulls… oooommm… Ajuda’ns a veure aquest camí que t’ha enamorat.

El que més m’agrada del món és explicar històries. Quan les escric en un paper, és com si el meu cervell viatgés a la velocitat de la llum. Em canso molt però m’ho passo molt bé. Quan les visc a dalt de l’escenari o darrera d’una càmera, és com si tingués moltes vides i pogués ser mil coses en un sol dia.

tanaka_teatre_ariadna_pastor_actriu

Uff! Quin viatge! Tornem al món real. Què té “Contes de Nadal” per ser el teu espectacle preferit?

És molt divertit de fer. I el Nadal és la meva festa preferida de l’any. Amb aquest espectacle durant quatre setmanes podem celebrar el Nadal cada dia, i això és fantàstic. A més, per Nadal els nens i les nenes estan eufòrics, i això no té preu!

Sabem que ens has d’explicar una anècdota que et va passar durant un bolo d’aquest espectacle.

Un dia em vaig posar la disfressa del ratolí malament sense adonar-me’n i vaig sortir a escena. Notava alguna cosa estranya a la meva cara, però no sabia què era. Quan l’Elsa em va mirar i va començar a riure, vaig entendre que alguna cosa no anava bé. Em vaig palpar la cara i vaig adonar-me que la goma del nas se m’havia enganxat amb les orelles i tot plegat era un merder… Em sembla que tenia la cara tota deformada… Encara riem ara…

L’important es que riguin els nens… i els companys d’escenari! Clar que sí! I… d’això… ehem… com van descobrir el teu talent les Tanaka

Vaig fer un càsting per fer Un món (i un munt!) de Dracs i no em van agafar.

Ah no? 

Però em van dir que els havia agradat molt! Vaig pensar que ho deien per quedar bé… Però al cap de poc em van trucar i em van dir que volien que fes “Bon Profit!”. I des de llavors que ja no he parat!

ARA SI! Això ja em sona més! Tots sabem que l’Elsa i l’Ariadna (Matas) són unes autèntiques “Actorhunters”, fa vuit anys es van caçar entre elles i des de llavors tampoc han parat! Va, entre nosaltres, què te de bo treballar per Tanaka? Què li donen de menjar a la fera escènica que portes a dins?

El millor de Tanaka és que és com una família. Per mi, més enllà d’una feina, és un plaer.

…Segueix, segueix… que flueixi…

A Tanaka sempre hi trobo somriures, bon humor i comprensió, i això és magnífic. Tanaka és il·lusió. Quan fa temps que no hi ha bolos tinc mono i ho trobo molt a faltar. 

Bé, fins aquí l’entrevista. Ha marxat corrents… no sabem on anat… diuen que va molt enfeinada amb altres projectes…

Ha estat un plaer Ariadna, esperem veure’t ben aviat en acció.

 

DADES PROFESSIONALS:

Actriu i guionista

+ Llicenciada en Interpretació per L’Institut del Teatre de Barcelona

+ Màster en Creación de Guion Audiovisual de la Universidad de la Rioja

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *