Món Llibre 2016

Món Llibre 2016

Els dies 16 i 17 d’abril es va celebrar a Barcelona el Món Llibre, el festival de literatura per a nens i nenes. I nosaltres hi vam participar amb un espectacle molt esbojarrat a la plaça que comparteixen el CCCB i el MACBA.

L’encàrrec ens venia de l’editorial Penguin Ramdom House, uns bons amics de Kid’s Cluster, que van confiar amb nosaltres per promocionar un dels seus llibres per a públic juvenil. La novel·la que vam adaptar al teatre és La increïble història de… La gran fuga de l’avi, una tendra història sobre la relació d’en Jack i el seu avi, un ex-pilot de la Royal Air Force que creu viure durant la Segona Guerra Mundial. A l’escenari, s’anaven construint part de les peripècies que viuen els dos protagonistes, i fins i tot es podien anar veient les il·lustracions de la novel·la com si les pàgines cobressin vida. Van aparèixer l’autor del llibre, l’avió Spitfire volant, la infermera malvada de la residència, el mossèn del poble, i sobretot els dos protagonistes, un tàndem indestructible que ens ensenya un món imaginari on triomfa l’amistat, el respecte i la complicitat entre dues generacions ben diferents.

Tot això en un ambient festiu i familiar molt acollidor, i davant d’un públic disposat a passar-s’ho bé des del primer minut. Esperem que els petits lectors i lectores s’hagin quedat amb les ganes de conèixer totes les aventures d’en Jack i el seu avi i s’animin a llegir aquesta increïble història.

 

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *