Et convidem a un creuer!

Et convidem a un creuer!

Aquest juny et refresquem els calorosos caps de setmana al Poble Espanyol de Barcelona.

Fa molta calor i només som al mes juny. Moltes famílies espereu amb impaciència el cap de setmana per evadir-vos a la platja i vegetar sota el sol o fer activitats aquàtiques al litoral català. Però no sempre es té l’oportunitat de fugir de la ciutat i tampoc sempre ve de gust embrutar-se de sorra, menjar una paella sota un sol de justícia i, havent dinat, passar tres hores tancat al cotxe (amb els fills cridant) parat enmig de l’operació tornada.

Bé, sabem que t’hem pintat unes vacances desastroses. Primer de tot, volem dir-te que no t’ho desitgem pas! Però hem hagut d’inventar-nos alguna cosa per persuadir-te i convence’t que entre totes les opcions per als caps de setmana de juny, la millor és venir a visitar el Poble Espanyol i passar-t’ho de meravella veient els Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa.

Una altra manera d’animar-te és anunciant-te que si et fas fan de la pàgina de Facebook de Tanaka, entraràs en el sorteig d’entrades! I que si els teus fills són socis del Club Super 3 i nascuts aquest juny, també tenen entrada gratuïta.

Nosaltres us muntem el pla. Si la teva família sou matiners podeu venir ben d’hora per passejar pels carrerons del Poble Espanyol quan encara està ben tranquil i visitar els edificis representatius de les diferents regions d’Espanya sense sortir del recinte ni pagar peatges. A les 12:30, quan apreta la calor, entreu al Teatre i refresqueu-vos amb el nostre espectacle. En acabat ja serà hora de dinar i podreu triar un dels molts restaurants que hi ha al recinte, tot agafant forces per seguir la visita per la tarda. Entre una cosa i l’altra haurà arribat l’hora de les banyeres, els berenars o els deures d’últim moment, així que ja estareu corrent cap a casa. Però no us deprimiu perquè l’endemà és dilluns i cal tornar a la feina i a l’escola, sempre podeu recordar les aventures de les germanes Baldufa i el seu viatge a través del dossier pedagògic que tenim al nostre web. Us semblarà que heu fet un creuer per tota la Mediterrània en el temps rècord d’una hora! Aquesta si que és una manera divertida i econòmica d’anar de vacances i carregar piles per la setmana!

Aquí tens el Dossier pedagògic per seguir navegant un cop a casa.

I tota la info, horaris i coordenades:
Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa.
Diumenges 7, 14, 21 i 28 de juny a les 12:30h.
Espai de Teatre del Poble Espanyol (Avda. Francesc Ferrer i Guardia, 13).

Entrades:
Clica aquí per fer-te FAN al Facebook de Tanaka Teatre i participa en el sorteig d’invitacions cada setmana.
Adults: 13€
Infants (menors de 12 anys): 8€
L’entrada inclou la visita al recinte del Poble Espanyol.
Entrada gratuïta per a socis del Poble Espanyol i amb carnet familiar.
Promoció per als socis del Club Super 3: entrada gratuïta per als súpers nascuts el mes de juny (menors de 14 anys) i per a un acompanyant (també menor de 14 anys).
Venta d’entrades a taquilla o per internet clicant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *