Busques experiències per viure en família? Juguem!

Busques experiències per viure en família? Juguem!

Un dels reptes de Tanaka sempre ha estat fer teatre per a tota la família. Des de la primera idea, el guió, el disseny i fins i tot la comunicació, estem pensant en crear un espectacle on petits i grans gaudeixin conjuntament. Ens agrada pensar que el teatre és un moment per compartir.

I amb això coincidim amb la Cooperativa Encís, que ha creat “ERGOSUM, experiències per compartir“. Es tracta d’una caixa regal amb 26 experiències de lleure (social, cultural, gastronòmica, ambiental, artística o científica) pensades per viure en família. Són ofertes d’oci de qualitat, de proximitat i sostenible, amb valors que promouen l’economia social i la integració. Alhora, són un canal de difusió i de finançament pel desenvolupament dels projectes d’entitats i de cooperatives socials.

Però el més important de tot: ERGOSUM són experiències divertides per compartir temps i somriures amb els teus. I perquè coneguis aquestes experiències, Tanaka Teatre te les fa viure totes alhora a través del joc “La gran aventura de la Colla Ergosum”. Els participants anireu avançant per les caselles d’un taulell gegant, superant proves i reptes conjuntament. Pares, mares, fills, àvies, tiets, néts i periquitos prepareu-vos per ballar, fer manualitats, trencaclosques, conèixer personatges i descobrir el teus dons amagats.

Vols veure com el patriarca de la família fa teatre? T’agradaria veure la mare fent xiulets per cridar les ovelles? Vols aprendre quines bèsties s’amaguen al Montseny? T’imagines descobrir que el teu fill és un crack en geologia?

Ens trobaràs dinamitzant el Joc d’ERGOSUM a diferents Abacus. Apunta’t aquestes dates i segueix-nos perquè aquest joc no ha fet més que començar:

  • Dissabte 15 de novembre/12h. Abacus de Sants (c/ de la Creu Coberta 93).
  • Dissabte 22 de novembre/12h. Abacus de Sabadell (c/ de les Tres Creus 86-88).
  • Dissabte 29 de novembre/12h. Abacus d’Igualada (c/ de Santa Caterina 22).
  • Dissabte 20 de desembre/12h. Abacus de Manresa (C/ de les Barreres 22).

Catàleg d’ERGOSUM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *