Feliç aniversari Tanaka!

Feliç aniversari Tanaka!

Aquest passat dimarts dia 2 de desembre Tanaka Teatre vam fer 7 anys. Fa set anys estrenàvem el nostre primer espectacle i l’esperit viatger de les germanes Baldufa es començava a endevinar darrera de màscares, titelles i vestuari.

Després de mesos i mesos d’anar construint l’escenografia, l’attrezzo, la idea, el guió,  i sobretot, el nostre estil, estrenàvem “Els viatges de Lilian” al Centre Cívic Parc Sandaru de Barcelona.

Des del 2007 hem hagut de lluitar  molt, i ens hem fet un fart de riure i a vegades de plorar. Tanaka, ha esdevingut el nostre projecte vital i ens ha fet créixer i aprendre a tirar endavant amb entusiasme i amb il·lusió. I hem descobert una  fita molt més gran que va més enllà de nosaltres: fer feliç a la gent. La nostra missió és educar en valors, compartir en família, fer-vos somriure i acostar el teatre a tot arreu i a tothom perquè petits i grans aprenem quan menys t’ho esperes!

I en tot això hi pensem cada dia, en la nostra vida laboral i personal. Com a sòcies hem après a escoltar-nos, a respectar-nos, a acceptar-nos,  a tenir paciència, a posicionar-nos, a exigir, a delegar,  a perdonar-nos, etc. Podríem dir que ens hem fet grans i que hem passat de ser nenes a ser dones.

Aquesta és una relació d’amistat, la més llarga pel que fa a la convivència que mai hem tingut i tindrem les dues! S’assembla a un matrimoni, amb els seus moments bons i dolents, amb episodis propis de “Los Roper”, de “Modern Family” o de “La extraña pareja”. Però una família molt ben avinguda, que sempre acaba la jornada amb un final feliç, i que segueix esforçant-se dia a dia per aconseguir fer realitat el nostre somni. Potser, com va dir Jean Cocteau, ho aconseguim perquè no sabem que és impossible.

Felicitats! I llarga vida a Tanaka!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *