Vols que els teus fills mengin verdures?

Vols que els teus fills mengin verdures?

Un espectacle per divertir-se menjant sa.

Segurament moltes mares i pares ja heu provat mil estratègies perquè els vostres fills mengin verdures: convertir cada cullerada en un avió de combat, transformar el plat de bledes en un volcà o camuflar les tires de carbassó sota un mar de ketchup. Però segur que l’avió s’ha estrellat, el volcà ha entrat en erupció i els trossets de carbassó no han colat com a patates fregides. I és que als més petits, a vegades  els costa menjar algunes verdures, fruites i hortalisses. Però no només se’ls fa difícil a ells, sinó que molts grans no consumeixen cap producte de color verd des de fa anys. Tots sabem que aquests aliments ens aporten vitamines i fibres, que prevenen malalties i que hauríem de consumir-ne de 5 a 7 porcions al dia. Però no en fem gaire cas. Sabent que els hàbits alimentaris s’inicien als 3 o 4 anys i s’estableixen a partir dels 11, potser caldria fer aquests aliments més apetitosos. Des de Tanaka hem volgut acabar amb la mala fama de fruites i verdures, per fer-ne del seu consum un divertiment. I ho fem amb Els Contes de l’Horta de la Nostra Terra, que presentem als supermercats de Caprabo.

VerduresContesTanakaTeatreCaprabo

La carbassa i la coliflor són unes de les protagonistes de Contes de l’Horta de la Nostra Terra

 

La xef Cirera, una cuinera particular, ens explica 3 contes esbojarrats on les verdures són les protagonistes. Titelles i animació per parlar dels beneficis de les verdures, aprendre quines són de la temporada d’hivern i descobrir els avantatges dels productes de proximitat.

  • T’imagines veure en directe com unes llavors es converteixen en hortalisses fresques? Amb aigua i sol creixen i es transformen com per art de màgia, davant de tots els espectadors del Caprabo.
  • Vols ser jurat d’un concurs de bellesa entre verdures? La col arrissada, la carbassa, la coliflor i la carxofa competeixen per ser la Miss Caprabo d’hivern. Qui té les corbes més sexys i divertides?
  • Sabies que el porro i la pastanaga s’han enamorat? I que les seves famílies estan enfrontades i s’oposen a aquesta relació? Així comença aquesta tragicomèdia shakesperiana on triomfa la convivència dins l’olla!

Amb aquests tres contes volem aconseguir que els teus fills es mirin les verdures del sopar d’una altra manera i, sobretot, que deixin el plat net com una patena!

3 Comments

  1. Pingback: Tanaka Teatre presenta a centres comercials un espectacle per a fomentar l’alimentació sana entre els infants | Notícies Jove Espectacle

  2. Pingback: Tanaka Teatre presenta a centres comercials un espectacle per a fomentar l'alimentació sana entre els infants | Notícies Jove Espectacle (històric)

  3. Pingback: Tanaka Teatre presenta a centres comercials un espectacle per a fomentar l’alimentació sana entre els infants | jovespectacle.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *