Primers anys a la premsa.

Primers anys a la premsa.

Durant tots aquests anys hem anat apareixent en diferents mitjans de comunicació del territori català. Hem guardat algunes de les ressenyes que ens han dedicat i aquí us les deixem:

Una de les primeres crítiques que vam rebre va ser sobre l’actuació a La Mostra d’Igualada del 2009. Vam presentar l’espectacle Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa a l’Auditori de l’Escola de Música ple a vessar. Sota el títol “El teló s’abaixa amb el mar de fons”, el Regió 7 ens va dedicar unes línies: “històries àgils, condimentades amb humor i constants canvis de vestuari que van portar els ressons de la cultura mediterrània a l’Escola de Música”.

L’estiu del 2009 vam portar a Terrassa tres dels nostres espectacles dins del cicle de Terrasses d’EstiuContes de la Mediterrània de les germanes BaldufaContes del món de les germanes Baldufa i Un món (i un munt!) de dracs. Amb una mitjana de 130 espectadors per espectacle, el Diari de Terrassa comenta que “entre los espectaculos infantiles que más gente han reunido y que han hecho difrutar a las familias estan las actuacions de la Compañía Tanaka Teatre”. I devia ser veritat, perquè pocs anys després vam repetir actuacions en aquest cicle. Sembla que a Terrassa ens estimen molt!

També a les Festes de la Mercè ens volen cada any! Des de fa cinc anys, ens encarreguem amenitzar els viatges en Golondrina. En aquest encàrrec del Port de Barcelona emprenem un “creuer” de 45 minuts. Durant el trajecte, amb la complicitat de la tripulació, identifiquem edificis emblemàtics, reconstruïm la història del Port, expliquem els canvis que ha sofert i descobrim moltes curiositats del seu dia a dia d’una manera lúdica i animada. Un viatge amb contes de mariners, jocs i endevinalles que el El País no es va voler perdre en el reportatge sobre La Mercè del 2008.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *