Pels Racons de Ràdio4

Pels Racons de Ràdio4

A l’entrevista al programa Directe 4.0 de Ràdio 4 sobre la temporada de Racons al Teatre Poliorama de Barcelona, ens va acompanyar el director de l’espectacle, en Miquel Àngel Ripeu.

Ens van preguntar sobre el procés creatiu d’aquest i de tots els espectacles. Primer triem els contes, ens documentem, si podem i tenim sort hi viatgem, etc., tot per transmetre al públic l’essència de cada país. Amb titelles, màscares, un vestuari colorista i els paisatges i personatges que surten de les maletes “de les coses que m’agraden” recreem un univers per apropar-nos a les diferents destinacions del viatge.

També vam explicar perquè els nostres espectacles no només són per entretenir, sinó també per aprendre i créixer, i com creiem en el teatre com una eina lúdica i educativa, i com a partir d’aquesta premissa hem anat construint tot un projecte pedagògic.

Va ser una estona molt divertida i vam riure molt, i ens va sorprendre la descripció final de tots tres a partir de l’observació del que fèiem i dèiem durant l’entrevista. No et perdis aquest anàlisi quasi psicològic del final!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *