Presentant el Tast de Xarxa

Presentant el Tast de Xarxa

El passat 18 de novembre vam ser les presentadores del 6è Tast d’Espectacles Familiars que organitza la Fundació Xarxa.

Tanaka Teatre ja hi vam participar fa uns anys mostrant l’espectacle Un món (i un munt!) de dracs, i aquest cop hi vam tornar però per fer de presentadores.

El Tast és una mostra on diferents companyies seleccionades presenten fragments de 10 minuts d’un dels seus espectacles. En l’edició d’enguany hi havia propostes de titelles, contes, màgia, circ i teatre musical i, la platea del Teatre del Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat estava plena de gom a gom de tota la gent de la Fundació Xarxa, d’altres programadors, i de nens i nenes. Per fer més amena la mostra i per donar pas als diferents grups que hi participaven, Tanaka vam inventar una sèrie d’esquetxos traient de l’armari quasi tots els nostres personatges i titelles del repertori.

El resultat el podeu veure amb les “selfies” que ens vam fer encarnant tots els personatges que van presentar el Tast. I ja us podeu imaginar quina feinada de preparació i de canvis de vestuari vam tenir…sembla que ens agrada complicar-nos la vida, però aquesta bogeria forma part de l’ADN de Tanaka.

 

tanaka_teatre_tast_xarxa_2017

 

I aquí ens podeu veure en acció juntament amb totes les companyies que van participar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *