BON NADAL amics!

BON NADAL amics!

Estimats amics i amigues, nens i nenes, pares, mares, mestres, avis, tietes i tothom!!!

Estem molt contentes de fer aquest comunicat de Merry Christmas al boletín oficial de Tanaka Teatre per desitjar-vos el millor dels millors Nadals possibles!!! Bravo!!!

Us agraïm el caliu que rebem en cada poble per on passem, ara amb l’espectacle Contes de Nadal de les germanes Baldufa i No tinc por! 

Ens encanta veure-us riure, cridar, emocionar-nos junts i que pugeu a l’escenari per conèixer-nos i recollir la neu que ha deixat el nostre estimat Rei de la Gebre! És un plaer formar part dels vostres Nadals, fent-los una miqueta més únics i irrepetibles. És preciós sentir l’amor dels que us acompanyen a veure’ns, com s’apropen per dir-nos que s’ho han passat igual o més bé que els seus petits. La il·lusió que els nens i grans ens fan despertar és el perquè de tot plegat, l’ingredient principal de la màgia de Tanaka Teatre.

Aquest any ha estat inoblidable, però el que ve, encara promet moooooolt més!

Consulta la nostra agenda d'actuacions

Són temps de canvis, noves incorporacions a l’equip, nous membres de la família! (a Tanaka estem de festa amb la maternitat d’una de les fundadores, l’Ariadna!), nous projectes i reptes per l’any vinent! Aquest any també hem estrenat espectacle: La Botigueta, i estem amb les piles més que carregades per continuar amb la nostra tasca educativa, entretinguda, professional, divertida, compromesa i gratificant!

Una forta abraçada a tots/es i fins molt, molt aviat! 🙂

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *