Emociona’t amb The Family Run

Emociona’t amb The Family Run

Aquest diumenge 10 de maig es celebra The Family Run a Sant Cugat, una cursa per a tota la família on l’important no és guanyar sinó participar plegats. Es tracta d’un esdeveniment per a totes les edats, on pots córrer sol, acompanyat, arrossegant un cotxet i creuant la meta agafat de la mà de qui més estimes. I després de l’esforç et pots relaxar amb un munt d’activitats per seguir en forma. I com que hauràs fet molt exercici aeròbic i et faltarà rematar-ho tonificant els teus abdominals, et recomanem fer-te un fart de riure amb el nostre espectacle BON PROFIT!

Com a defensores de la vida sana pensem que fer esport ha d’anar acompanyat d’una alimentació equilibrada, i per això hem creat BON PROFIT, un espectacle esbojarrat on les verdures són les protagonistes. Et mostrarem la màgia de la cuina i et recargolaràs de riure aprenent tots els secrets de les verdures.

Et presentem tres contes diferents (“De la llavor a la cuina”, “Miss Verdura” i “Love story”) per aprendre les propietats de les hortalisses i la importància dels productes de proximitat, descobrir com creixen i quins són els punts forts de les verdures, i convertir-te en un xef de primera amb consells per cuinar-les i mantenir totes les seves vitamines. Us assegurem que a partir d’ara els petits de casa, i els no tant petits però poc amants del verd, menjaran coliflor, pastanaga i bròquil. Si no aconseguim el repte, no ens farem el càrrec de l’alimentació del teu fill, però et recomanem que afegeixis formatge fos a totes les verdures. El que segur que aconseguirem és que gaudeixis d’una bona estona en família.

Però això no s’acaba aquí, perquè aquest esdeveniment es tornarà a celebrar el 14 de juny a la ciutat de Barcelona. Així que si aquest cap de setmana no pots venir, tens uns dies més per entrenar-te abans de la propera data.

Clica aquí per inscriure’t a la Family Run i comparteix amb nosaltres una experiència única!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *