TV3 al sopar romàntic de Tanaka a La Mostra

TV3 al sopar romàntic de Tanaka a La Mostra

Els Matins de TV3 ens va entrevistar i va mostrar la nostra original proposta en el seu reportatge sobre La Mostra d’enguany.

A La Mostra d’Igualada s’estrenen un munt d’espectacles per a públic infantil i juvenil, i per tant és un bon aparador per a les companyies per mostrar la nostra feina. I com que hi ha un munt de gent que vol ser vista i escoltada, te les has d’enginyar per cridar l’atenció i per poder robar una mica del temps als programadors.

En aquesta edició, la número 25, hem volgut “enamorar” a tots els professionals que visitaven La Llotja, l’espai dedicat a fer negoci.

Hem preparat un sopar romàntic amb alguns detalls ben irresistibles per robar-li el cor al programador: una copa de vi, flors, espelmes, etc. D’aquesta manera hem trencat el gel i hem fet sentir còmode el nostre possible pretendent. També li hem preparat un test per conèixer millor els seus gustos i saber quins punts en comú tenim, ja que no volem que sigui una relació curta, sinó que perduri per sempre. Amb aquest test de personalitat hem esbrinat quin dels nostres espectacles és més afí amb el programador, i alhora ha estat una oportunitat de mostrar-li tots els nostres projectes.

Ha estat una manera divertida de fer negoci, i Els Matins de TV3 no s’ho han volgut perdre. En el seu reportatge en directe a La Mostra han parlar amb nosaltres i hem pogut explicar la nostra idea a la seva audiència. Aquí ens teniu en plena acció:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *