Contes i titelles per menjar-se el món!

Contes i titelles per menjar-se el món!

Com ja us vam comentar en el post “A la recerca dels petits herois del s.XXI“, aquest any 2016 hem tingut l’oportunitat de crear cinc contes (i tots els titelles per explicar-los) per al projecte de Sostenibilitat BCN: Ens ho mengem tot.

EL PROJECTE: Ens van encarregar la creació de cinc històries que tinguessin com a protagonistes els mateixos aliments que es treballen en el programa Ens ho mengem tot, amb la idea de reforçar el missatge i la reflexió dels nens envers el malbaratament alimentari als menjadors escolars i la petjada ecològica de determinats aliments presents als àpatsDurant tot aquest curs els centres que participen en aquest programa podran demanar els titelles en préstec.  Tot seguit enumerem els títols dels contes i les pàgines corresponents de la guia Ens ho mengem Tot on els podràs trobar.

  • LA MÉS FAMOSA DE LES POMES (p.75-77)
  • ARRÒS S’ESCRIU AMB A D’AIGUA I D’AMOR (p. 78-80)
  • LA MONGETA VIATGERA (p. 81-84)
  • DIÀLEG DE PEIXOS (p. 85-87)
  • UN IOGURT GENS AVORRIT (p. 88-90)

En aquest post també volem compartir amb tots vosaltres la sessió fotogràfica VIP que vam fer als titelles quan acabaven de sortir del forn! Uns personatges que s’han proposat ensenyar als nens i nenes quina és la millor manera de menjar-se el món!

Titelles ens ho mengem tot - sostenibilitat bcn - tanaka teatre

Us animem a explicar els contes als vostres fills i a reflexionar a casa sobre aquests temes perquè traspassin les parets de l’escola i formin part de la nostra rutina alimentària. Si us animeu, podeu acompanyar-vos de les mateixes fruites o dibuixos dels aliments protagonistes per explicar-los, i a la guia trobareu recomanacions sobre com explicar cada conte.

Som-hi! A menjar-s’ho tot!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *