TEATRE A L'ESCOLA
LA NOSTRA TASCA EDUCATIVA

Entenem el teatre com una eina de comunicació de valors i emocions, d’aprenentatge, i per descomptat, de diversió. Molts dels nostres espectacles tenen com a objectiu apropar els infants a les diferents cultures que conviuen amb ells, perquè pensem que conèixer i entendre una cultura és estimar-la. Altres espectacles serveixen per transmetre i treballar hàbits com menjar sa, i valors com el consum responsable, el reciclatge, el respecte per la natura i la gestió d’emocions.

Per això proposem espectacles adaptables a qualsevol espai de l’escola, i posem a la disposició del professorat un dossier pedagògic que permet reforçar els continguts de cada espectacle.
All rights reserved.TANAKA® is a registered trademark. All brands, logos and designs are protected by industrial and intellectual property rights expressly reserved for TANAKA® or the people or businesses that make up the authors or title-holders of those rights. The use of said elements at the expense of the commercialisation and distribution of TANAKA® products is strictly forbidden. All use or modification of the material or content shown for any reason not authorised by TANAKA® will be considered a violation of the aforesaid rights and whoever is responsible will consequently be pursued with all measures necessary in accordance with current legislation.

COMUNICACIÓ I DISSENY: TANAKA®