Teatre Familiar a TV3

Teatre Familiar a TV3

Fa uns dies un equip de TV3 va contactar amb nosaltres perquè parléssim dels efectes dela crisi sanitària en el sector del teatre familiar.

El reportatge per al telenotícies es va gravar a la casa dels pares d’una de les membres de Tanaka, i és que des del mes de juny vam haver de deixar el local que teníem i traslladar totes les escenografies i el material tècnic en aquest pàrquing particular per mirar de retallar les despeses.

Aquest és un petit exemple dels mil entrebancs que ens hem trobat des que ha començat la pandèmia. El que més pesa són els 50 bolos cancel·lats i la devallada econòmica que això suposa per a nosaltres. Però Tanaka no som les úniques damnificades, ja que moltes companyes del sector també estan lluitant per sortir d’aquesta crisi. I el problema ve de la mala gestió política tan del Gobierno com del Govern. D’aquest tema en vam parlar llargament a l’entrevista, però TV3 va decidir tallar aquests moments, potser perquè va pensar que no era prou rellevant o simplement perquè “qui paga mana”.

Els ajuts que arriben són miserables i la manera com es gestionen provoquen un malestar en els treballadors de la cultura que no té nom. Vam voler denunciar totes aquestes quëstions, juntament amb la Fundació Xarxa i el Teatre Regina que també expliquen la seva experiència en el reportatge.

Clica aquí per veure el reportatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *