BIOGRAFIA

imagenes_companyia_05

Tanaka Teatre és una companyia sorgida de la inquietud de dues actrius amb una àmplia experiència en el món infantil, tant en el camp teatral com educatiu. En tots els seus espectacles, la comèdia i els valors pedagògics s’entrellacen en un còctel que aconsegueix agradar a tots els públics.

Per als seus projectes Tanaka Teatre fa una acurada recerca de contes, llegendes i articles relacionats amb el tema que es pretén treballar i aprofundir. L’objectiu és difondre la cultura, fomentar la convivència i assumir els valors implícits dels contes. El resultat són espectacles de teatre i titelles, amb música, danses i un vestuari colorista, perquè petits i grans visquin l’experiència de viatjar des d’una butaca. Cada espectacle disposa d’un dossier pedagògic elaborat per mestres i per les dues fundadores, actrius i també psicòloga i biòloga de formació.

Alhora, la Companyia elabora creacions a mida en forma d’espectacles, tallers, animacions, visites guiades, activitats lúdiques, dinamitzacions i presentacions per a empreses i institucions que tenen com a públic objectiu els infants i les famílies.

Tanaka Teatre entén el teatre com una eina de comunicació de valors i emocions, d’aprenentatge, i per descomptat, de diversió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *