BIOGRAFIA

imagenes_companyia_05

Tanaka Teatre és una companyia sorgida de la inquietud de dues actrius amb una àmplia experiència en el món infantil, tant en el camp teatral com educatiu. En tots els seus espectacles, la comèdia i els valors pedagògics s’entrellacen en un còctel que aconsegueix agradar a tots els públics.

Per als seus projectes Tanaka Teatre fa una acurada recerca de contes, llegendes i articles relacionats amb el tema que es pretén treballar i aprofundir. L’objectiu és difondre la cultura, fomentar la convivència i assumir els valors implícits dels contes. El resultat són espectacles de teatre i titelles, amb música, danses i un vestuari colorista, perquè petits i grans visquin l’experiència de viatjar des d’una butaca. Cada espectacle disposa d’un dossier pedagògic elaborat per mestres i per les dues fundadores, actrius i també psicòloga i biòloga de formació.

Alhora, la Companyia elabora creacions a mida en forma d’espectacles, tallers, animacions, visites guiades, activitats lúdiques, dinamitzacions i presentacions per a empreses i institucions que tenen com a públic objectiu els infants i les famílies.

Tanaka Teatre entén el teatre com una eina de comunicació de valors i emocions, d’aprenentatge, i per descomptat, de diversió.

2 Comments

 1. Mireia

  Bones Tanaka,
  som una associació sense ànim de lucre, que cada any organitzem una fira entorn al medi ambient, un espai familiar, lúdic i de crítica. Enguany ja será la 16ena edició i estàvem buscant un espectacle que tractés alguna temática relacionada amb el medi ambient (consum, reciclatge,impacte ambiental…) i hem vist que teniu un espectacle que es diu la botigueta que podria encaixar. Us volíem preguntar si teniu algún altre espectacle, quin és el pressupost i si estaríeu disposades i amb disponibilitat a traslladar-vos al Pallars Sobirà, ja que aquesta fira l’organitzem a Sort el proper 7 d’abril.
  moltíssimes gràcies per endavant
  salut i alegria
  Mireia

  1. Tanaka Teatre
   Tanaka Teatre

   HOLA
   Perdoneu, però per casualitat hem vist el vostre missatge. Ens sap greu però mai mirem els missatges del blog. Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: tanaka@tanakateatre.com , així segur que podrem fer coses en un futur! De totes maneres, el 7 d’abril no haguéssim pogut: estàvem programades a La Mostra d’Igualada.
   Moltes gràcies i esperem trobar-nos aviat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *