Les bosses es paguen

Les bosses es paguen

El passat mes d’abril va entrar en vigor la normativa que prohibeix el lliurament gratuït de bosses de plàstic per part dels comerços. Per garantir la difusió de la norma, l’Agència de Residus de Catalunya i molts Ajuntaments han iniciat vàries campanyes informatives adreçada als comerços, i a la ciutadania en general, per comunicar-los que a partir d’ara les bosses de plàstic deixen de ser gratuïtes, i que tenen alternatives per dur la compra.

L’Ajuntament de Collbató també s’apunta a aquesta iniciativa i, per informar els comerciants i els visitants que cada diumenge omplen el seu famós Mercat setmanal ha comptat amb Tanaka Teatre. Durant tres diumenges (22 d’octubre, 12 i 26 de novembre) una família molt peculiar irromprà per la Rambla Mansuet de la localitat i de manera amena i divertida informarà sobre la normativa de les bosses de plàstic, el malbaratament alimentari o la importància d’evitar els embolcalls innecessaris.

Es tracta d’un espectacle itinerant creat a mida per l’ocasió i que estrenem aquest mateix diumenge. Us hi esperem!

Sinopsi: 

La Família Strambòtiks arriba al mercat de Collbató disposada a gaudir del diumenge. Han perdut la mare enmig el batibull de gent del mercat. El pare, la filla, la sogra i el seu “animal de companyia” hauran de fer la compra ells sols. Les males pràctiques a l’hora de comprar, la tensa relació entre el pare i la sogra, una bèstia que es menja tot el que troba i una filla massa llesta per la seva edat són el punt de partida d’aquesta història. Si diumenge decideixes anar a comprar al mercat de Collbató, vés amb compte amb aquesta família perquè segur que et faran participar de les seves bogeries i embolics i potser hauràs de prendre partit en els seus actes de compra. Amb Els Strambòtiks aprendrem la importància de no malbaratar els aliments, de comprar reduint embolcalls i d’evitar l’ús de bosses de plàstic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *