Estrenem l’espectacle “LA BOTIGUETA”, on parlem de consum responsable

Estrenem l’espectacle “LA BOTIGUETA”, on parlem de consum responsable

La Botigueta: teatre i titelles

La Botigueta és el nou espectacle de Tanaka Teatre sobre consum resposable

Aquest 29 de novembre estrenem La Botigueta, un espectacle a mida basat en fets reals. Però, com neix aquest projecte?

Des de l’Ajuntament d’El Masnou, ens van encarregar portar a escena un espectacle amb l’objectiu de sensibilitzar les famílies i els infants sobre el consum responsable. Havíem de parlar de temes com: el perquè del preu estipulat per les botigues, l’efecte del comerç internacional, la justícia de la repartició dels beneficis, les condicions de treball que hi ha darrere dels productes que adquirim, els drets i deures del consumidor, la contradicció existent entre allò que necessitem i allò que la publicitat ens vol fer creure que necessitem, etc. A primer cop d’ull sembla feixuc i difícil d’entendre i digerir pels més menuts, i per això des de Tanaka hem intentat transportar aquests conceptes a un codi divertit, ple de situacions còmiques i sobretot de personatges no moralistes.

L’espectacle està dirigit a nens i nenes a partir de 5 anys i transcorre a la botiga de l’Amàlia, on es ven de tot: verdures, cafè, llegums a granel, pots de conserva, productes gourmet, begudes, roba, complements, electrodomèstics i allò que mai t’imaginaries que pots comprar en un mateix establiment. Tot de clients estrafolaris necessitaran la teva ajuda i la de tot el públic per descobrir allò que s’amaga rere de cada producte i el que cal saber per fer una bona compra i quedar-ne satisfet. I és que La Botigueta de l’Amàlia no és un establiment qualsevol, perquè entre les caixes i pots del magatzem s’amaguen sorpreses i un munt de personatges que semblaven adormits.

Podrà la botigueta seguir oberta gaire temps? Aguantarà la competència de les grans companyies i multinacionals? Suportarà l’Amàlia les extravagàncies els seus clients? I podrà controlar el caràcter dels productes que ven quan aquests cobren vida?

El proper diumenge 29 de Novembre, a les 18h, a l‘Espai Escènic Ca n’Humet, atreveix-te a entrar a la botiga màgica de l’Amàlia i diverteix-te aprenent els drets i deures dels consumidors per convertir-te en un comprador amb superpoders!

Nota: Les situacions més inversemblants d’aquest espectacle són basades en fets reals.

COMPRAR ENTRADES PER L’ESTRENA DE L’ESPECTACLE DE TANAKA TEATRE “LA BOTIGUETA” (3€)

LOCALITZACIÓ:

1 Comments

  1. Pingback: Més teatre, més sostenibilitat! | Tanaka Teatre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *