Crítica marítima al Poble Espanyol

Crítica marítima al Poble Espanyol

Aquest mes de juny hem refrescat els caps de setmana al Teatre del Poble Espanyol de Barcelona. I han parlat molt bé de nosaltres!

Durant quatre diumenges hem desembarcat amb el vaixell de Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa perquè els nens i nenes i les seves famílies viatgessin amb nosaltres per les costes de Catalunya, Itàlia, Grècia, Turquia, Egipte i Algèria. Hem navegat per diferents cultures i ens ha acollit amb una bona mitja d’aforament.

En Josep Maria Vilaplana, de Jove Espectacle (un butlletí amb 1300 subscriptors, amb les notícies més destacades dels espectacles per a infants i joves a Catalunya), va venir a veure’ns i ens va fer una crítica molt bona. Entre altres coses comenta:

“Però el més destacable és un guió enginyós, i especialment la talentosa interpretació de totes dues actrius, plena de ritme, gags divertits per a petits i grans (sense arribar al gènere clown, o sí?), convincent i sense escletxes, plena de recursos artístics per fer difícil l’avorriment de l’espectacle”.

Aquí et deixem la crítica sencera i l’enllaç d’aquest Butlletí perquè te’n facis subscriptor/a!

Crítica de Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa al Jove Espectacle.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *