Blanca Gimeno: il·lustrant els nostres somnis.

Blanca Gimeno: il·lustrant els nostres somnis.

Avui volem fardar d’amiga i col·laboradora. Per què? Perquè ens ve de gust parlar de la gent del nostre equip, perquè ens agrada com treballa i perquè fa la seva feina molt i molt bé.

Una de les virtuts que tenim com a empresa, i no ens fa gens de vergonya reconèixer-ho, ni tampoc serem menys humils per dir-ho, és saber envoltar-nos de bons professionals i encara més, de persones increïbles. I hem pensat que de tant en tant anirem presentant el nostre equip a través d’aquest blog.

La protagonista d’avui és la Blanca Gimeno, i es dedica a la il·lustració i al disseny gràfic. Des de fa temps col·labora amb Tanaka Teatre, fent-nos dibuixos per explicar millor els nostres espectacles. Des dels inicis de la Companyia va creure en el nostre projecte i la vam enredar a participar de la nostra bogeria, tot i que no ens va costar gaire, perquè també comparteix part d’excentricitats.

Els primers anys ens va dibuixar un parell de murals que encara lluïm a les escenografies (de Contes del món de les germanes Baldufa i d’Un món (i un munt!) de dracs) i que han recorregut tota la geografia catalana, i també ens va donar un cop de mà en les portades dels nostres primers dossiers. Últimament ens ha dissenyat flyers, com el que vam editar per l’espectacle No tinc por, o més recentment, el de Bon Profit! per a The Family Run. I ens ha fet il·lustracions tan dolces com aquesta, per presentar la conferència Contes per la Igualtat i que té la capacitat de transmetre amb una sola imatge la temàtica del taller.

Dibuix de Blanca Gimeno

Però la Blanca fa moltes altres coses, com logotips per catàlegs, contes infantils, animacions per videoclips i publicitat, cartells, invitacions de casament, targetes de Nadal, dibuix tèxtil, etc. Ens encantaria que la coneguessis més a través del seu blog i et convidem a deixar-te endur per la seva sensibilitat i el seu bon gust:

BLOG de la Blanca Gimenohttp://www.blancagimeno.blogspot.com.es/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *