Acte a Cornellà

Acte a Cornellà

El passat 26 de gener vam fer un espectacle a mida per l’Acte de lliurament de distintius de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Cornellà.

El Departament de Medi Ambient de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Cornellà es va posar en contacte amb nosaltres perquè creéssim un petit espectacle per als nois i noies de diferents escoles de la ciutat que venien a rebre el distintiu que els acredita com a Escola Sostenible. Aquest acte va tenir lloc a l’Auditori Sant Ildefons, i com que tot acabava amb una plantada de plantes aromàtiques davant mateix de l’edifici, vam idear un espectacle que girava al voltant de les accions necessàries perquè un vegetal creixi: preparar una bona terra, regar amb aigua i afavorir la llum del sol.

Una d’aquestes plantes aromàtiques va ser la protagonista i ens va explicar tot el que necessita per viure. A l’escenari van aparèixer unes gotes d’aigua fent una dansa, un sol radiant ballant rock and roll i fent participar el públic, l’adob que no estava gaire content pel paper que li havia tocat  i també agents negatius com una nevada o l’atac del pugó.

Llàstima que l’acte no va poder acabar amb la plantada perquè aquell dia va ploure molt, però els nois i noies es van poder endur la placa i la planta a l’escola, i també un gran record de la jornada.

 

cornella

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *